Personal Body Plan

Uw Personal Body Plan met de personal trainer app

Voor uw personal body plan kunt u nu gebruik maken van de personal trainer app. De personal trainer app is zeer persoonlijk en heeft de ideale opties om uw gewenste doel te behalen. Als online fitness coach ben ik voor u ten alle tijden het aanspreekpunt voor alle begeleiding op het gebied van training, voeding en mental coaching. Echter is er een belangrijk verschil tussen een online personal trainer en
een reguliere personal training.

Reguliere personal training vs. de online personal training app

Reguliere personal training in een sportschool of personal training studio is de fysieke begeleiding waarbij de personal fitness coach u tijdens de training kan motiveren, stimuleren en corrigeren. Deze begeleiding heeft u met online training niet. Dat is ook de reden waardoor reguliere personal training een hoger prijskaartje heeft dan een online personal trainer via een personal trainer app.

Waarom bied ik online personal coaching aan?

Het is u wellicht de afgelopen jaren niet ontgaan. De sportscholen worden low-budget en dit gaat ten koste van de fitness begeleiding op de vloer! Naar mijn mening kan dit niet! Er zijn namelijk ontzettend veel mensen die lid zijn van een sportschool, wellicht al ontzettend hun best moeten doen om die drempel over te gaan om naar de sportschool toe te komen en dan vervolgens eigenlijk geen idee hebben wat ze moeten doen. Als gevolg daarvan doen de mensen maar wat, of hebben de mensen te weinig kennis om een variatie aan oefeningen te doen waardoor ze eigenlijk steeds hetzelfde riedeltje uitvoeren. Gevolg: Geen resultaat!

Maatwerk met de online personal trainer app

Met de personal trainer app kan ik u maatwerk leveren op het gebied van voeding (geen dieet), training (persoonlijk trainingsprogramma) en mental coaching (telefoongesprek). Voor veel mensen een belangrijke bijkomstigheid: Het is betaalbaar! Door middel van animatiefilmpjes en notities bij de oefeningen kunt u precies zien hoe de oefeningen uitgevoerd moeten worden. Resultaten kunnen door
middel van grafieken weergegeven worden.

Om uw personal body plan te kunnen maken heb ik de volgende gegevens nodig:

  • Begin weging.
  • Omvangmetingen (indien wenselijk en nodig).
  • Ingevuld intakeformulier.

Ik ben er van overtuigd dat dit concept u gaat helpen om in de sportschool uw gewenste resultaten te behalen. En dat op een betaalbare manier!

TWIJFEL DUS NIET LANGER EN START MET DE PERSONAL TRAINER APP!personal trainer app

Neem contact op voor advies op maat