Tevreden Klanten

Getrainde tevreden klantenDeze mensen gingen u voor, lees hier hun succesverhalen!

5 maten kleiner en 100 x fitter dankzij mijn personal trainer Martijn van Braam.

In mei 2013 stapte ik binnen bij Achmea Health Center Zaandam (nu Fitland). Na een maand oefeningen in de fitness te hebben gedaan zag ik geen reden om door te gaan. Op advies maakte ik kennis met de personal trainer in Zaandam, Martijn van Braam. Hij legde uit wat het Personal training traject zou inhouden en hoorde aan wat ik wilde bereiken. Mijn doelen waren fitter zijn, strakker worden maar vooral mezelf beter voelen. Aarzelend begon ik met 1x per week personal training. De eerste weken waren zwaar. Martijn weet mij tot het uiterste haalbare te drijven. Twee keer per week zelfstandig fitness en één keer per week personal training en vergeet vooral niet het opvolgen van voedingsadviezen. Ik vocht tegen mezelf in het begin en kwam mezelf daarin behoorlijk tegen. Gelukkig beperkte de begeleiding van Martijn niet tot alleen fysieke training, hij had regelmatig een stimulerend woord klaar op momenten dat ik wilde opgeven. Hij wist in die maanden mijn zelfvertrouwen op te bouwen en zette me aan tot doorgaan. In augustus 2013 begon ik met hardlopen. Door de trainingen van Martijn kon ik heel snel meekomen en in oktober deed ik mee aan mijn eerste 10 km! Maar ik besloot om door te gaan met de personal training sessies bij Martijn, met als doel de dam-tot-dam in 2014. De laatste maanden in aanloop naar de Dam tot Dam ging ik voor 2x per week personal training, heel zwaar, vaak spierpijn, vermoeid maar nooit liet Martijn mij in de steek. Dankzij Martijn bereikte ik veel meer dan mijn gestelde doelen; gewichtsverlies, slanker, fitter en supertrots op mezelf. Op zijn humoristische en motiverende wijze heeft hij in 17 maanden een fanatieke en gelukkige sportvrouw van mij weten te maken. Ik stel steeds nieuwe ultieme doelen, zo ook deelname aan de Alpe d’HuZes 2015. Zonder zijn hulp had ik mijn gestelde doelen nooit bereikt. Ik had nooit gedacht nieuwe sportdoelen te behalen en nooit geweten hoe leuk sporten kan zijn en waar ik tot in staat ben.

Resultaat door de training van mijn personal trainer!

Door mijn buurvrouw kwam ik met Martijn in contact. Ik ben samen met mijn buurvrouw gestart met 3 maanden Personal Training. We namen dan 1 x per week Personal Training en kwamen 2 x per week zelf het fitnessprogramma uitvoeren die Martijn iedere 4 weken weer vernieuwde. Na 3 maanden ben ik alleen verder gegaan met PT. Ik merkte dat er meer trainingsresultaat behaald kon worden toen ik verder ging met 1 op 1 training omdat Martijn dan alleen maar aandacht hoeft te besteden aan één persoon. Al snel ben ik naar 2 x per week Personal Training gegaan, en dat wierp zijn vruchten af! Martijn begeleidt mij niet alleen met sporten maar ook met mijn voeding. Dit motiveert mij enorm om door te blijven gaan en het resultaat dat ik behaald heb te blijven behouden. Martijn staat ook buiten de PT sessies altijd voor mij klaar en steekt tijd in zijn klanten! Door de persoonlijke trainingen heb ik mijn eigen lichaam steeds beter leren kennen en weet ik dat ik vaak toch nog even door kan zetten terwijl ik in eerste instantie denk dat het mij niet gaat lukken. Hierin pusht Martijn mij enorm.

Conditie 300% verbeterd dankzij mijn personal trainer.

Na een open hartoperatie, waarbij mijn aortaklep werd vervangen, moest ik mijn conditie weer helemaal gaan opbouwen. Eerst in het ziekenhuis onder leiding van een fysiotherapeut en daarna in een medisch centrum. Langzaam ging ik iets vooruit. Ben na een aantal maanden zelf naar een sportschool gegaan. Aangepaste oefeningen brachten mij op een redelijk niveau. Op onze wandeltochten in het Sauerland en de duinen kon ik weer wat klimmen om dan buiten adem boven te komen. Daarna ontmoette ik Martijn. Martijn stelde voor om mijn conditie op te bouwen onder zijn leiding tijdens Personal Training. Poeh! Dat viel niet mee! Door zijn enthousiasme en kundigheid leerde hij mij wat doorzetten is en de grenzen van mijn kunnen te bereiken. Ik vond dat eng, maar ik kreeg steeds meer vertrouwen in mijn eigen lichaam. Ik durfde mijn hartslag op te voeren en mijn grenzen te verleggen. Ik ben er lichamelijk en mentaal sterker van geworden. Tijdens mijn laatste wandeltochten in het Sauerland was mijn conditie voor mijn gevoel met wel 300% verbeterd. Fluitend naar boven, en dat na drie maanden Personal Training van Martijn! Ik train nu weer met veel plezier voor mezelf, maar ik denk af en toe nog wel een paar inspirerende sessies te moeten doen om de puntjes op de i te zetten!

Mijn doelstelling behalen door de trainingen van Martijn van Braam.

In 2007 ben ik begonnen met hardlopen. Ik loop regelmatig wedstrijdjes, met tot 2013 als langste afstand de halve marathon. In september 2013 heb ik in Berlijn mijn eerste marathon gelopen. Het doel was uitlopen en dat heb ik gedaan. Een jaar later ben ik met de marathon van Amsterdam begonnen, maar heb ik het na 30 km voor gezien gelaten. Het ging niet en achteraf gezien heb ik geen goede voorbereiding gehad. Om deze nare ervaring achter mij te laten heb ik mij ingeschreven voor de marathon van Barcelona (13 maart 2016). Na mijn zomer van 2015 merkte ik dat het hardlopen niet lekker ging. Ik liep langzaam en kreeg last van mijn rug. Via mijn vrouw (die al bij Martijn trainde) ben ik bij Martijn van Braam terecht gekomen. Door middel van een total body workout zorgt hij dat mijn lichaam sterker wordt en de verzuring uitgesteld wordt. Hoewel de focus op stabiliteit, beenspieren en core ligt merk ik nu dat mijn lichaam in haar geheel in balans is. Na een aantal weken waarbij mijn gewicht ook naar beneden ging merkte ik dat ik lekkerder, maar ook beter ging lopen. Twee keer per week een uur door Martijn onder handen genomen worden werpt zijn vruchten af. Het geeft mij ook meer zelfvertrouwen dat hoog nodig is om een marathon te volbrengen. Ik kijk uit naar Barcelona en zal ongetwijfeld een aantal keren moeten denken aan de trainingen van Martijn. Bedankt Martijn! ik weet nu al dat ik na Barcelona door ga met de personal trainingen, want ik heb nu ervaren dat de eenzijdige looptrainingen niet voldoende zijn om een prestatie te leveren.

Verslaafd aan sporten dankzij mijn top personal trainer.

Onder begeleiding van Martijn ben ik verslaafd geraakt aan sport. Met een geschiedenis zonder beweging en een leven lang fors overgewicht, had ik nooit gedacht ooit zo fit te zijn. Met zijn enthousiasme heeft Martijn me geïntroduceerd in verschillende activiteiten naast fitness, zoals RPM en hardlopen. Na negen maanden personal training te hebben gevolgd bij Martijn ben ik zelfs als hardloopinstructeur bij dit center aan de slag gegaan. Met zijn kennis omtrent krachttraining, conditietraining en voeding heeft Martijn mij geholpen mijn leven 360 graden om te gooien. ik ben mijn overgewicht kwijt en mijn lichaam ziet er goed uit. Ik durf mezelf weer te laten zien en zit niet langer klem in een negatief zelfbeeld. Mijn geluksbeleving is enorm verbeterd, mede doordat mijn verandering mentaal net zo groot is geweest als lichamelijk. Ik ben zelfverzekerder dan ooit en heb mezelf kunnen bewijzen dat ik mijn doelen kan behalen. Ik ben bewuster gaan leven en heb mijn kennis omtrent voeding en sport enorm vergroot dankzij de begeleiding van Martijn. Na mijn vertrek voor studie naar Engeland heb ik een nieuwe personal trainer gevonden. Tijdens mijn intake was hij onder de indruk van mijn core stabiliteit, kracht, techniek en conditie. Resultaten die ik aan Martijn kan toeschrijven. Met Martijn aan de slag gaan is oprecht een van de beste beslissingen geweest die ik ooit heb gemaakt.

De juiste ondersteuning gekregen van mijn personal trainer.

Zo’n twintig jaar geleden moest ik helaas vanwege versleten knieën stoppen met volleyballen. Vreselijk vond ik dat. Ik had het het liefst tot mijn zeventigste volgehouden, maar het ging echt niet meer. In de loop der jaren kwamen er allerlei kwaaltjes bij. Ik heb bijna altijd pijn in mijn rug, artrose eerst in de knieën en nu ook in de ellebogen. Omdat ik echt geen type ben om mezelf in de sportschool af te beulen, zoveel zelfdiscipline heb ik niet, ben ik twee jaar geleden gaan trainen met een personal trainer, Martijn! En hoera, ik blijk nog heel wat te kunnen. Elke training krijg ik een total body workout. Bijna nooit dezelfde oefeningen. Elke keer verzint Martijn wel weer iets anders, iedere keer weer een verrassing. Soms denk ik ‘ik kan echt niet meer’, maar Martijn praat mij er altijd weer doorheen (ik protesteer wel, maar ik doe het!) Inmiddels ben ik 67 jaar en ik voel me prima. Overgewicht heb ik ook, maar ook daar begeleidt Martijn mij in. Hoewel ik nog steeds niet sta te juichen als ik moet gaan trainen (ik ben gewoon een beetje lui) ben ik na afloop verschrikkelijk trots op mezelf en wat nog veel belangrijker is, ik voel me gewoon fit!

Unieke aanpak van Martijn mijn personal trainer

Na acht jaar fitness wilde ik wel eens wat anders. Ik zag een aanbieding voor LAPT Knock-Out en heb dat 2 periodes gedaan. Ik heb daar erg veel plezier in gehad. In een drukke fase van mijn leven was zo'n half uurtje boksen ideaal; na afloop was ik uitgeput en energiek tegelijkertijd! Martijn’s vrolijkheid werkt aanstekelijk: Ik was steeds vaker in de sportschool te vinden en besloot uiteindelijk de uitdaging met mezelf aan te gaan. Wat kilo's eraf maar vooral een wat energiekere leefstijl, dat wilde ik wel. Ik startte met Personal Training. 4 maanden lang had ik 1 x per week een afspraak met Martijn en trainde ik 2 x per week zelf met een fitness programma die Martijn elke 4-6 weken aanpaste. In dit traject ben ik qua omvang in totaal 21.7 cm vet kwijtgeraakt en 4.4 kg. In totaal ben ik in 2015 sinds ik met Martijn begon elf kilo kwijtgeraakt. Ik heb er een topfit en ijzersterk gevoel aan overgehouden! En eigenlijk voor mij nog belangrijker, mijn plezier in het sporten is weer helemaal terug van weggeweest.

Ik heb in de afgelopen maanden meer zelfvertrouwen gekregen

Vanaf het eerste moment had ik een goede klik met Martijn, ik had en heb nog steeds het gevoel dat hij mij goed begrijpt. Martijn is een hardwerkende, motiverende en ook zeker een gezellige Personal Trainer die voor je klaarstaat. Ik heb iedere week een PT sessie gehad met Martijn gedurende 3 maanden, waarbij iedere keer mijn grenzen werden verlegd. Ik kan me nog herinneren dat ik in het begin vaak heb gedacht dat ik een bepaalde oefening niet kon, maar dat zat vooral tussen mijn oren. Ik heb in de afgelopen maanden meer zelfvertrouwen gekregen, zowel op fysiek als mentaal vlak. Doordat ik zulke mooie resultaten heb geboekt mede dankzij Martijn, heb ik besloten om na de vakantieperiode door te gaan met de PT sessies zodat ik me nóg beter in mijn vel ga voelen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen zijn/haar sportieve doelen kan behalen onder de professionele begeleiding van Martijn!