Mijn aanbod

Mijn trainings aanbod

Afslanken

Afslanken / figuurcorrectie

De afgelopen jaren heb ik ongeveer 65% van mijn klanten mogen begeleiden die wilden afslanken en/of een strakker lichaam wilden creëren. Ik schrijf geen crash-dieet voor, maar door middel van een persoonlijke voedingsberekening/programma, training, mental coaching & een aanwezig fun-gehalte kunnen we samen een leefstijl ontwikkelen die je de rest van je leven kunt volhouden. Onder het kopje ‘tevreden klanten’ kunt u een aantal ervaringen en resultaten vinden van klanten met deze doelstelling.
conditietraining in Zaandam

Conditionele doelstellingen

Het lopen van een marathon, deelnemen aan een wieler evenement of de uitdaging zoeken in een triathlon. Personen met soortgelijke doelstellingen heb ik de afgelopen jaren mogen begeleiden. Dit is één van mijn specialiteiten omdat ik zelf al jaren deelneem aan hardloop evenementen zoals jaarlijks de Dam tot Damloop en wieler evenementen Alpe d’HuZes, Luik-Bastenaken-Luik en de ronde van Vlaanderen. Ik kan mij door deze ervaringen goed verplaatsen in de doelstelling van de klant en een ideale periodisering maken.
Krachttraining in Zaandam

Krachttraining

Wil je meer spiervolume, groter & sterker worden? Ik kan je begeleiden en pushen om veel dieper te gaan dan je zelf denkt te kunnen. Een juiste en geleidelijke opbouw is van essentieel belang om je eigen plafond te blijven verhogen waardoor je zo lang mogelijk kunt blijven doorgroeien. Begin je al halverwege de trap, dan ben je sneller boven en blijf je steken op een bepaald resultaat. Dit komt helaas bij veel mensen voor.
Boksen

(Kick)Boksen

Vrouwen, mannen, jong & oud. Al veel mensen in verschillende leeftijdscategorieën heb ik mogen begeleiden. Wat mij bij deze tak van sport het meest opvalt is de ‘fun’ factor die enorm hoog ligt. Je hoeft jezelf mentaal minder te pushen om alles te geven en na de sessie een enorm voldaan gevoel te hebben. Door de beleving en variatie van de training vliegt de tijd en word je vooral in het conditionele aspect uitgedaagd!
 
Gezonde voeding Zaandam

Voeding

Wil je graag resultaat behalen? Dan zullen wij samen een voedingspatroon gaan hanteren die bij jouw doelstelling past. Hard trainen en geen aandacht geven aan de voeding zal weinig/geen resultaat opleveren. Ik vind het belangrijk om een voedingsprogramma op maat te leveren, maar ook om uit te leggen waarom er voor bepaalde producten wordt gekozen. Hiervoor worden aparte voedingsmomenten ingepland. Geen crash diëten, maar normale gezonde voedingsproducten zorgen voor een BLIJVEND RESULTAAT!

Massages Zaandam

Kijk ook eens bij Wendy Schaar voor een sportmassage in Zaandam