Online Personal Training

Wat is Online Personal Training?

Online Personal Training is de online begeleiding door een personal trainer / personal coach die je nodig hebt om thuis resultaten te kunnen behalen of in de sportschool waar jij lid bent. Als personal online coach maak ik voor jou een persoonlijk trainingsprogramma, geef ik persoonlijk voedingsadvies, kun je ten alle tijden via whatsapp of de mail contact met mij opnemen en de vragen stellen die je hebt.

Online personal trainingsprogramma

Afhankelijk van jouw historie wat betreft fitness ervaring, manier van trainen, vorige trainingsprogramma’s, mentale weerbaarheid, blessures en medische indicaties maak ik een persoonlijk trainingsprogramma die jij thuis of in de sportschool gaat uitvoeren waar je lid bent.

De Online Personal Trainer zal jou regelmatig voorzien van een nieuw trainingsprogramma afhankelijk van jouw trainingsfrequentie en groei. Hoe de oefeningen uitgevoerd worden staat weergegeven via animatiefilmpjes in de app.

Neem a.u.b. direct contact met de Online Personal Trainer op indien er vragen zijn over het trainingsprogramma. Met Online Personal Training sta je er dus niet alleen voor! Maak hier gebruik van!

Start eenvoudig met de Online personal training app

  • Online Personal Training start met een persoonlijk telefoongesprek waarbij ik zoveel mogelijk informatie nodig heb om jou de persoonlijke begeleiding te bieden die jij verwacht.
  • Je ontvangt een intake formulier, vult deze in en mailt het formulier retour.
  • Jouw online personal trainer maakt een account aan in de Online Personal training app.
  • Je activeert jouw account en download de apps van Online Personal Training.
  • In de apps kun je het trainingsprogramma en voedingsprogramma vinden die ik als Online coach voor jou heb gemaakt.
  • En starten maar!

Online personal trainer met voedingsadvies

Wat kun je van de voedingsadviezen verwachten tijdens Online Personal Training?

Er wordt door de Online Personal Trainer een persoonlijke calorieberekening gemaakt die gebaseerd is op jouw gewicht, vet%, werk, sport en overige activiteiten. Dit is dus zeer persoonlijk. Ook worden de berekende calorieën die nodig zijn op een dag uitgesplitst in koolhydraten, eiwitten en vetten waarbij je in 1 duidelijk overzicht kunt zien wat je dagelijkse energiebehoefte is.

Je ontvangt van de Online Coach een sheet met productkeuzes wat betreft koolhydraten, eiwitten en vetten waaruit je kunt kiezen. Vervolgens vul je de Online Personal Training app in en kun je aan het eind van de dag zien hoeveel calorieën je hebt binnen gekregen en hoeveel % daarvan bestaat uit koolhydraten, eiwitten en vetten. Tevens kan ik als Personal Online Coach precies zien wat jij allemaal invult zodat ik regelmatig tips kan geven.

online personal training martijn van braam

Wegen & meten met de online personal training app

Afhankelijk van jouw doelstelling is het wel of niet belangrijk om regelmatig op de weegschaal te gaan staan thuis of in de sportschool waar je lid bent. Weeg in ieder geval altijd op dezelfde weegschaal! Indien de weegschaal ook het vet% en spier% kan meten is dat belangrijk om te weten voor de Online Personal Trainer.

Wat betreft het meten heb je een omvangmeter nodig. Je kunt er voor kiezen om je eigen omvang op te meten of het iemand anders te laten doen. Het is wel van groot belang dat er altijd precies op dezelfde punten van het lichaam wordt gemeten op precies dezelfde manier.

Indien je gaat starten met Online Personal Training zal ik je zo duidelijk mogelijk uitleggen wat de beste manier is om te meten.

De vorderingen wat betreft het gewicht, vet%, spier% en omvangmetingen zet ik in de app zodat je de progressie via grafieken kunt zien.

Neem contact op voor advies op maat