Personal Trainer Zaandam
Personal trainer Zaandam

Personal Trainer Zaandam voor succes

Als personal trainer Zaandam ben ik er om u te helpen met het behalen van uw persoonlijke doelstelling. Personal training is voor mensen die resultaat willen behalen en daar hulp bij nodig hebben. Iedere dag zie ik personen de fitness oefeningen niet goed uitvoeren of een verkeerd tempo aanhouden. Deze mensen corrigeer ik als ik mijn fitness ronde loop in de gym. Vervolgens loop ik weer verder om anderen te corrigeren, maar het zou best kunnen dat de volgende oefening weer verkeerd uitgevoerd wordt... En dat is één van de grote voordelen van personal training! Tijdens een personal training sessie verlies ik u geen moment uit het oog zodat de oefeningen zo perfect mogelijk door u worden uitgevoerd! Een ander groot voordeel is de personal training zelf. De workout zal totaal anders worden ervaren met een personal trainer dan dat u het zelf zou trainen. Denk aan de rustperioden tussen de series en oefeningen die strak worden gehouden. Ook de intensiteit ligt tijdens de oefeningen een stuk hoger dan dat u dit zelf zou doen zonder een persoonlijke coach naast u! Er zijn verschillende vormen van persoonlijke begeleiding. Ik geef veel 1 op 1 training, maar u kunt ook met meerdere mensen tegelijk personal training doen. De personal trainingen kunnen zowel binnen als buiten gegeven worden. Zo is bootcamp ook een vorm van personal training die ik aanbied. Als personal trainer in Zaandam weet ik buiten mooie trainingslocaties te vinden waar de bootcamp trainingen kunnen worden gegeven. Ik ben zelf woonachtig in Zaandam en hierdoor ben ik flexibel in mijn werktijden. De vraag naar personal training in Zaandam neemt de laatste jaren steeds meer toe. Dit komt omdat mensen merken dat personal training een enorm verschil maakt ten opzichte van eigen fitness training. Het belangrijkste is dat het een blijvend resultaat oplevert en de oefeningen op een juiste manier worden uitgevoerd.

Jouw personal trainer Zaandam

Als UW personal trainer Zaandam ben ik er niet alleen om u een aantal keren per week een top training te geven. In eerste instantie wordt er een gratis en vrijblijvend adviesgesprek ingepland om een Personal training plan samen te stellen. Rekening houdend met werk, privé, voeding, mentale-en fysieke weerbaarheid maak ik een periodisering die bij u past. Naast het voorbereiden van de personal trainingen maak ik een persoonlijk fitnessprogramma voor mensen die ook 1 tot 2 keer per week zelf willen komen sporten. Dit is aan te raden voor mensen die kiezen om 1 keer per week personal training te doen. Dit concept werkt echter alleen bij mensen die zelfdiscipline hebben om ook 1 tot 2 keer per week een eigen training af te werken op een pittig niveau! Het fitness schema op maat wordt samengesteld nadat het assessment is afgenomen. Het assessment is de eerste training waarin verschillende testen worden afgenomen. Van daaruit gaan we samen starten met het traject en het behalen van resultaat!

Kosten personal trainer

Wat kost een personal trainer nu eigenlijk? Dit is geheel afhankelijk van een aantal factoren: - Wat is uw doelstelling? - Wat is uw beginsituatie op fysiek vlak, voeding-en mentaal vlak? - Wat zijn uw blessures/medische indicaties? - Wat is uw budget? - Hoeveel tijd heeft u om voor het gewenste resultaat te gaan rekening houdend met werk en privé leven? De prijs per personal trainer is verschillend. Dit heeft te maken met de scholing en ervaring van de personal trainer, het gebied waar de personal trainer werkt en hoe succesvol de personal trainer is. U snapt dat een beginnende personal trainer met een basis scholing minder ervaring en kwaliteiten bezit dan een personal trainer die al 10 jaar ervaring heeft en zich verder heeft geschoold in bepaalde specialisaties. Hierdoor variëren de personal trainer prijzen enorm in de wereld. Als personal trainer Zaandam zit ik zowel goed in prijs als in kwaliteit. Ik bied u verschillende mogelijkheden zodat we een personal training pakket op maat kunnen samenstellen die voor u de beste kans op resultaat biedt. Ook kiezen we samen voor een plan dat binnen uw budget past. U kunt namelijk kiezen voor pakketten of losse sessies. Bij losse sessies heeft u de mogelijkheid om te stoppen op ieder gewenst moment. Indien u voor een pakket kiest heeft u het voordeel van één of meerdere gratis sessies. Ook gaan we een traject aan voor een bepaalde periode. Op deze manier geeft u commitment af een uw personal trainer maar ook uzelf! U heeft de keuze uit halve sessies van 30 minuten of hele sessies van 60 minuten.

Personal trainer Zaanstreek

Op dit moment komen de meeste mensen die gebruik maken van mijn diensten uit de Zaanstreek: Zaandam, Krommenie, Assendelft, Wormerveer, Wormer, Koog Zaandijk, Koog Bloemwijk, Zaandam Kogerveld en Wormer. Momenteel geef ik personal training bij de sportschool Fitland Zaandam. Daarnaast heb ik ook een eigen trainingslocatie in Zaandam. Uiteraard is het ook mogelijk om personal training aan huis te geven in of buiten Zaandam of op andere bovengenoemde trainingslocaties.

Personal trainer Amsterdam

Ik heb de ambitie om bij succes te gaan uitbreiden en personal training aan te bieden in Amsterdam West, Amsterdam Noord, Amsterdam Zuid en Amsterdam Oost. Deze locaties zijn voor mij goed te bereiken en biedt de mogelijkheid om mijn eigen doelstelling optimaal te realiseren: 'Zoveel mogelijk mensen persoonlijke begeleiding aanbieden en samen het gewenste resultaat te behalen!' Er is wel veel concurrentie in Amsterdam. Wat ik zie is dat er veel personal trainers zijn in Amsterdam. Omdat er ook veel personal trainers zijn die niet gecertificeerd zijn is het belangrijk om het kaf van het koren te scheiden. Op zoek naar een vrouwelijke personal trainer in Zaandam? Bekijk hier de website van Anouk Driessen.